Kindertehuis Klein Engelenburgh

Spoorstraat 1 in Brummen, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kindertehuis Klein Engelenburgh, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 13

Op Kindertehuis Klein Engelenburgh vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 19

Ik woonde in deze tijd in de groep de Vuurvogels, mijn vriendinnen waren Petra Wilten(nog steeds mijn vriendin) Karin Ebbeng, Henny Kivits.

Ik woonde in deze tijd in de groep de Vuurvogels, mijn vriendinnen waren Petra Wilten(nog steeds mijn vriendin) Karin Ebbeng, Henny Kivits. Ik heb het heel erg fijn gehad in de groep. Ik ben heel erg benieuwd hoe het met de andere groepsgenoten vergaan is. Een paar jaar geleden heb ik nog een Reuni gehad, maar er waren veel mensen niet, wel groepsleiders. Ik zou het leuk vinden als mensen zouden reageren

2006, Lydia

Ik heb in Huize Klein Engelenburg gewoond in deze periode.

Ik heb in Huize Klein Engelenburg gewoond in deze periode. Ik zat in het partment "De Orangerie". En mijn zusje zat in het grote huis in de "Spruitenpot".(Leidie Stuiver).Ben later nog terug geweest voor herinneringen ophalen en te verwerken,en heb hier een heel rolletje foto's volgeschoten.

2006, Petra

ik zat bija n jaar op kamertraining.

ik zat bija n jaar op kamertraining. mn mentor was clemens, mn beste vriendin,yonni,met wie ik overigens nog steeds omga en mn toenmalige grote liefde was remco stahlhofen,hem zie of hoor ik ook nog zo nu en dan.. helaas bestaat t niet meer in de functie als kindertehuis,nu is t een verzorgingstehuis voor ouderen

2006, Deleted
?