Kindertehuis Huize Witven

Beuvenlaan 5 in Someren, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kindertehuis Huize Witven, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kindertehuis Huize Witven foto

Op Kindertehuis Huize Witven vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ondanks dat het een kindertehuis was heb ik er fijne herinneringen aan overgehouden, lekker roeien op de vijver, lange fietstochten zondags met Juf Anneke of Moeder Benedicta.

Ondanks dat het een kindertehuis was heb ik er fijne herinneringen aan overgehouden, lekker roeien op de vijver, lange fietstochten zondags met Juf Anneke of Moeder Benedicta. We hadden een gezellige groep, vroeger dacht je dat je altijd contact zou blijven houden maar ja je krijgt allemaal een gezin en nu ben ik alweer ruim 5 jaar Oma van twee schattige mannetjes heb een full-time baan en ben redelijk gezond wat wil een mens nog meer laat wat van je horen, zou ik leuk vinden

Kindertehuis Huize Witven, 1966

heb daar gewoond in paviljoen 3, zijn er nog meer? ze stanislaus en zr rosa.

heb daar gewoond in paviljoen 3, zijn er nog meer? ze stanislaus en zr rosa.Zr Vianney, directrice zr Bemedicta.lekker zwemmen in de vijver, naar school in het dorp. ondanks alles best leuke tijd. wie heeft er nog foto's? zou ze graag ontvangen.

Kindertehuis Huize Witven, 1970

Heb drie jaar in dit tehuis gezeten.

Heb drie jaar in dit tehuis gezeten. In paviljoen 1 bij moeder Elisabeth en was een van de eerstn die vanuit Witven in het dorp naar school mocht. Streng regime heerste hier. Mijn beste vriendinnen daar waren Hanny Burgers, Corrie Strik, Ingrid Vandervet en met Juffr. Riet kon ik het ook goed vinden.In het week-end mochten de vriendjes komen en blijven eten.

Kindertehuis Huize Witven, 1966

?