kinderkaravaan

Frans halsstraat 1 in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kinderkaravaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kinderkaravaan foto

Op kinderkaravaan vind je 6 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen het eerste jaar (1973) op de Kinderkaravaan gezeten, daarna verhuisd naar Brielle.

Ik heb alleen het eerste jaar (1973) op de Kinderkaravaan gezeten, daarna verhuisd naar Brielle. In dat schooljaar is de juf getrouwd (ik weet niet meer hoe ze heette). De klas mocht naar de bruiloft.

kinderkaravaan, 1973

Heette toen nog Gereformeerde Kleuterschool.

Heette toen nog Gereformeerde Kleuterschool. De eerste schooldag zag ik enorm naar uit, had er heel veel zin in. Maar toen jan en alleman begon te huilen dacht ik dat het zo hoorde en begon maar mee te huilen, al snapte ik niet waarom. Werd trouwens al snel dat "kinderachtige" gedoe zat en wilde ècht leren: lezen, schrijven, rekenen. Dat "sjok-sjok-sjok-achteraan de rok" en de eeuwige strijd om wie er op de trapauto mocht, inclusief klappen op je kop met die houten zandscheppen zijn nog van die "kleutertrauma's" (valt wel mee hoor). Moest mijn jas altijd ophangen bij een plaatje van een molen. Die WC's met die lage doorkijk-ramen vond ik toen al gênant. Ik hield mijn plas maar liever op voor thuis. De strenge winter '62-'63 viel in die periode. Ik weet nog dat toen het ineens ging sneeuwen juf Rietveld ons spontaan het liedje "Het sneeuwt, het sneeuwt, het sneeuwt..." aanleerde. Lief mens trouwens, was ik geloof ik een beetje verliefd op.... Maar alles bij elkaar: leuk, maar net op tijd naar de "grote school", want dat ge"fröbel" was ik meer dan zat! Ik wilde leren!

kinderkaravaan, 1962

De kleuterschool toch eigenlijkste leukste tijd uit je leven.

De kleuterschool toch eigenlijkste leukste tijd uit je leven. Knippen, plakken en tekenen. En laten dat nu de leukste zaken zijn uit mijn huidige carriere leven. (control c, x en v:-)

kinderkaravaan, 1966

?