Kiezel en Kei

't Hambroek 54 in Borculo, ( Toon op kaart )

108 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kiezel en Kei, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kiezel en Kei foto

Op Kiezel en Kei vind je 13 klassenfoto’s en 108 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

.

.

Kiezel en Kei, 1982

Op de kleuterschool hadden wij die lieve juf Linda.

Op de kleuterschool hadden wij die lieve juf Linda. Een paar klassen verder hadden we Fredirieke die had altijd de pik op mij, ze had me toen goed te pakken met die rekenwedstrijd, ik moest 5 min. later beginnen. Ik had Martijn Mulder(pispaal) in elkaar geslagen, toen moest ik bij hoofdmeester de Vries komen, die zei dat ik nog niet jarig was. "Klopt" zei ik, "dat is pas op 15 januari". Ook mocht ik een keer niet meedoen met rugby met wat oudere gasten, toen heb ik Peter de Jong nog een hap zand in zijn bek gegooid toen hij op de grond lag. Ook hebben we leuke schoolreisjes gehad o.a. Zwiep en Giethoorn. Kortom, mooie tijd gehad.

Kiezel en Kei, 1978

Leuke tijd gehad op deze school alleen was ik meer buiten de klas te vinden dan erbinnen.

Leuke tijd gehad op deze school alleen was ik meer buiten de klas te vinden dan erbinnen.De natuur trok meer dan de leerboeken.Ben toch nooit blijven zitten maar school deed me toen niet erg veel. Het was wel vreemd maar ook leuk om de reunie mee te maken en de school weer van binnen te zien.Alles was zo klein..wel grappig. De reunie was erg leuk; weer mensen te zien waar je mee speelde en waar je mee op school zat.Ook leraren, ja was echt geslaagd!

Kiezel en Kei, 1981

?