Keucheniusschool

schaepmanlaan in Huizen, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Keucheniusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Keucheniusschool foto

Op Keucheniusschool vind je 18 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zat in de klas van meester klein, juffrouw van dam , en meester de bruin .

ik zat in de klas van meester klein, juffrouw van dam , en meester de bruin

Keucheniusschool, 1985

De meeste klasgenoten woonden in de buurt waardoor spelen en school naadloos in elkaar overliepen.

De meeste klasgenoten woonden in de buurt waardoor spelen en school naadloos in elkaar overliepen. Zeer goede herinneringen aan deze tijd. Juffen en meesters die ik mij kan herinneren: mevr. Visser, mevr. Snaterse, mevr. Jacobs, meneer Kleijn, meneer Schultink, meneer de Bruin. Daarnaast nog gepensioneerde invallers als meneer Los en mevr. van Beek. Tevens weet ik nog de puntige schoenen van de Bruin (toen hoofdmeester) te herinneren (auw!) en het feit dat hij de voetbal zeer ver en hoog kon schoppen. arnold at ixxi nl

Keucheniusschool, 1970

Mijn opa is een van degen die de school opgericht heeft.

Mijn opa is een van degen die de school opgericht heeft. Helaas heb ik daar geen herinnering aan, maar wel aan degene die mij les gegeven hebben. Dat waren, juffrouw van Beek, dat was een kreng, maar wel rechtvaardig. Meester Zijl die hanteerde nog een rietje,geen aardige man.Een onderwijzer die elke morgen letterlijk en figuurlijk met zijn verkeerde been uit bed staptte.De hoofdmeester in die tijd was de heer Los. Aan hem bewaar ik dierbare herinneringen. Een man die warme gevoelens had voor zijn leerlingen, tenzij je te ver ging, dan kwam hij met de liniaal en voor dat je het wist stak hij die lineaal ergens tussen je schouderbladen.Dit gebeurde gelukkig sporadisch, het was een fantastische man. die gelukkig voor zijn familie ,heel erg oud geworden is. Ik heb hem op latere leeftijd menigmaal ontmoet en ondanks zijn leeftijd en ondanks al die jaren dat ik hem niet gezien of gesproken had, herkende hij je meteen.Een zeer bijzonder man die ik nooit zal vergeten.

Keucheniusschool, 1960

?