Keuchenius MAVO

Heer Bokelwweg 260 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

301 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Keuchenius MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Keuchenius MAVO foto

Op Keuchenius MAVO vind je 73 klassenfoto’s en 301 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb 2 jaar op deze school gezeten, ik was net terug uit Canada, leuke tijd gehad en ben toen naar de overkant gegaan naar de RGS.

Ik heb 2 jaar op deze school gezeten, ik was net terug uit Canada, leuke tijd gehad en ben toen naar de overkant gegaan naar de RGS. Meiden waar ik onder andere mee omging waren Nancy Arends, Fatima vd Voorn, Arlinda da Cruz, Marjolein Scheffers, Patricia Weterings en Richard (?) beiden kwamen ook bij me in de klas op de RGS. Dhr. Jansen kan ik me nog herinneren die zo goed kon zingen, de fransleraares waarmee Marjolein altijd in de clinch lag en die gekke Godsdienst leraar die me betrapte op het lezen van "het verotte leven van Floortje Bloem" wat flipte hij toen de pan uit. Mijn moeder werd op hoge poten gebeld of ze wel wist wat ik aan het lezen was... haha ze had geen idee maar na het ook te lezen kwam ze niet meer bij. Kan me voor de rest weinig namen herinneren, er waren wel een paar leuke jongens in de klas maar hoe die ook alweer heten ????

Keuchenius MAVO, 1983

********.

********

Keuchenius MAVO, 1976

Cora Ruigrok,Laura van Meeteren,Uno Macdonald,Jolanda van Katwijk en Yvonne Noot.

Cora Ruigrok,Laura van Meeteren,Uno Macdonald,Jolanda van Katwijk en Yvonne Noot.Meeste geliefde leraar was de leraar Biologie Dhr Trommelen.

Keuchenius MAVO, 1974

?