kerkbuurtschool

kerkbuurt in Oostzaan, ( Toon op kaart )

270 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kerkbuurtschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kerkbuurtschool foto

Op kerkbuurtschool vind je 49 klassenfoto’s en 270 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb een leuke tijd gehad op de Kerkbuurtschool.

Ik heb een leuke tijd gehad op de Kerkbuurtschool. Het 1e jaar hadden we juf Slop, het 2e jaar en het 3e jaar weet ik niet meer. En het 4e,5e,6e jaar hadden we meester Gouw. Dat was een leuke meester. De schoolreisjes vond ik altijd leuk en vooral het laatste jaar dat we naar Blaricum gingen en in tenten sliepen. En als ik het bandje nog afluister van alle klasgenoten en afscheidsfeest dan denk wel eens, het zou leuk zijn als we elkaar weer eens zagen. Ik weet wel dat meester Gouw mij altijd irma commentaar noemde, niks was bij mij goed. Na deze school ben ik met Raida, Cytnhia, Claudia, Paula, Karina en Esther en Diana(?) naar de Mavo de Werf gegaan.

kerkbuurtschool, 1975

Ik was bevriend met Bernadette Lemans, Petra Wouterse, Jantine Bindt en Yvonne Vink.

Ik was bevriend met Bernadette Lemans, Petra Wouterse, Jantine Bindt en Yvonne Vink. Yvonne ben ik na de lagere school uit het oog verloren. Bernadette ging naar een andere school, we hebben elkaar nog wel regelmatig gezien, maar na mijn 15de eigenlijk niet meer. Met Petra heb ik op het Zaanlands gezeten, na haar verhuizing heb ik haar nooit meer gezien. Met Jantine heb ik regelmatig Texel onveilig gemaakt, totdat haar vriendje daar een einde aan maakte. Hele goeie herinneringen aan deze meiden!

kerkbuurtschool, 1972

Een leuke school ik had de 1e en 2e klas les van Mvr.

Een leuke school ik had de 1e en 2e klas les van Mvr. Kok de 3e klas kregen we Mvr. de Waal, deze was altijd met het opzeggen van de tafels bezig, de 4e en 5e kregen we les van Dhr. van Veldhuizen, de 6e klas kreeg iedereen les van Dhr. van het Kaar, die tevens hoofd was van de school. Als een van de onderwijzers ziek was deed zijn vrouw hem/haar vervangen. Ieder jaar hadden we één schoolreisje met een bus ergens in Nederland naar toe. Ook kregen we iedere dag schoolmelk. Tijdens de 6e klas gingen we een dag of drie met de hele klas naar Lage Vuursche. Aan het eind van de zesde klas hadden we een toneeluitvoering voor de ouders. In de laatste klas kregen de meisjes handwerken van een dochter van Dhr. van het Kaar, die net op deze school was komen werken.

kerkbuurtschool, 1967

?