Kerensheide

Langhaagweg 85 in Stein, ( Toon op kaart )

139 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kerensheide, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kerensheide foto

Op Kerensheide vind je 8 klassenfoto’s en 139 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weet niet of de periode klopt.

Weet niet of de periode klopt. Maar heb hier groep 1 t/m 8 gelopen. Fijne school met veel vage en veel goeie herinneringen van mijn kindertijd :P

Kerensheide, 1985

Heel veel: juffrouw Geert die mij een keer thuisbracht terwijl mijn vader dacht dat ze een klasgenootje was (let wel: kleuterschool!!), meester Smeets, gym van meester Bouts, 2 jaar meester Puts, mijn favoriet en natuurlijk meester Storcken, die er helaas

Heel veel: juffrouw Geert die mij een keer thuisbracht terwijl mijn vader dacht dat ze een klasgenootje was (let wel: kleuterschool!!), meester Smeets, gym van meester Bouts, 2 jaar meester Puts, mijn favoriet en natuurlijk meester Storcken, die er helaas niet meer is. En Jan Paulussen alias Sinterklaas! Kan me ook nog goed de verhuizing van de oude naar de nieuwe school herinneren. Van een echt ouderwets gebouw met nog een echte schoolbel naar een modern nieuw gebouw met een 'toeter'. Op het schoolplein stonden betonnen 'tonnen' en het was zaak om daar als eerste op te zitten tijdens te pauze want dat was stoer. Mijn vriendinnetjes waren o.a. Veronique Janssen, Didi Cobussen en Esther vd Bool. Hoe is het met jullie?

Kerensheide, 1983

Knikkeren en 'de jongens-de meisjes' spelen op het schoolplein waren favoriete bezigheden tijdens de pauzes.

Knikkeren en 'de jongens-de meisjes' spelen op het schoolplein waren favoriete bezigheden tijdens de pauzes. Ook de excursie (zesde klas) naar een kasteel in de Voerstreek (ik dacht de Notre Dame) staat me nog goed bij. Vooral die laatste dansavond, waarop ik dus NIET gedanst heb!!

Kerensheide, 1977

?