Kennemer Lyceum / SGM Kennemer

Adriaan Stoopplein 7 in Overveen, ( Toon op kaart )

791 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kennemer Lyceum / SGM Kennemer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kennemer Lyceum / SGM Kennemer foto

Op Kennemer Lyceum / SGM Kennemer vind je 129 klassenfoto’s en 791 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

klas 4-6 VWO.

klas 4-6 VWO

Kennemer Lyceum / SGM Kennemer, 1976

**********.

**********

Kennemer Lyceum / SGM Kennemer, 1984

Ik heb maar twee jaar op het Kennemer gezeten (HAVO 4 en 5) en ik heb niet bij alles een positief gevoel.

Ik heb maar twee jaar op het Kennemer gezeten (HAVO 4 en 5) en ik heb niet bij alles een positief gevoel. Veel "kliekjes" en zo. Grappig dat ik hier wel meer van dergelijke reacties lees. Heel leuke herinneringen heb ik aan dhr Walchien (die me altijd piano liet studeren boven in de aula) en aan Cor Rens (wiskunde). Dan kan ik me ook mevrouw Merkx nog herinneren, die arme lerares Duits die echt absoluut geen orde kon houden... Mevrouw Panman/Straatman/Panman die fantastisch Engels gaf! En sommige klasgenoten van wie ik graag nog eens zou horen: Nelleke ten Have (met wie ik iets bijzonders had) Nicky (Konijnenberg?, een stille, leergierige meid met een hart van goud), Danielle (fan van Barry Manilow, die later volgens mij naar Amerika is verhuisd), Ellen van der Meij (nummer één) en Hetty Koningsbruggen uit Zandvoort... Is dat allemaal al werkelijk weer 20 jaar geleden???

Kennemer Lyceum / SGM Kennemer, 1976

?