Katholieke ULO school (daarvoor: St. Christinus ULO-Handelsschool, later: Katholiek Mavo-centrum)

Westeinde 175 in Den Haag, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Katholieke ULO school (daarvoor: St. Christinus ULO-Handelsschool, later: Katholiek Mavo-centrum), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Katholieke ULO school (daarvoor: St. Christinus ULO-Handelsschool, later: Katholiek Mavo-centrum) foto

Op Katholieke ULO school (daarvoor: St. Christinus ULO-Handelsschool, later: Katholiek Mavo-centrum) vind je 32 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Broeder Berrnhard, die zomaar dood ging, met zijn allen in de bus naar de begrafenis in Nijmegen de heer de Deugd (vieze man) Fred van Schie, Karel Kool, Spekkie, Ton Tetteroo.

Broeder Berrnhard, die zomaar dood ging, met zijn allen in de bus naar de begrafenis in Nijmegen de heer de Deugd (vieze man) Fred van Schie, Karel Kool, Spekkie, Ton Tetteroo

Katholieke ULO school (daar..., 1966

Uit de eerste jaren kan ik mij herinneren dat wij in de pauze in de gymzaal mochten zaalvoetballen onder leiding van broeder "kleine jan" dat was zijn bijnaam.

Uit de eerste jaren kan ik mij herinneren dat wij in de pauze in de gymzaal mochten zaalvoetballen onder leiding van broeder "kleine jan" dat was zijn bijnaam. Verder herinner ik mij mijnheer Lucassen of Lukassen. Fervent pijproker en kon ook heel goed voorlezen.(Vond ik!?)

Katholieke ULO school (daar..., 1958

ik zat in de 'C'kant van de driejarige Mulo.

ik zat in de 'C'kant van de driejarige Mulo. 1e klas: broeder Constantinus (kaal) 2e klas: broeder Majella (heel goed) 3e klas: broeder Egbertus (ettertje) diploma 'A'

Katholieke ULO school (daar..., 1949

?