Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp

Assumburg 10 in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

597 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp foto

Op Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp vind je 77 klassenfoto’s en 597 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele leuke tijd gehad.

Hele leuke tijd gehad. Beginnend in "de B1b" klas waar ik al snel onafscheidelijk werd van Robbert. Een vriendschap die vooral bij veel leraren met gejuich werd ontvangen? Na een kleine vertraging (in de 4e) weer met nieuwe helden als Pim en Ivo en natuurlijk Stanny. Net als iedreen dat jaar geslaagd en goede herinneringen overgehouden aan papa Peter, Rasch en Seewalt. En natuurlijk mijn goede vriend Veefkind die ik op regelmatige basis bezocht. En natuurlijk Van Eyck die me toestond aan mijn sociale vaardigheden te werken op de gang.

Katholieke Scholengemeensch..., 1987

veel gelachen; weinig bereikt.

veel gelachen; weinig bereikt. (kwam niet verder als 4 Havo)

Katholieke Scholengemeensch..., 1988

Mavo gedaan.

Mavo gedaan. Wat was ik blij dat ik van deze school af was, echt een k*t school!! En wie had ooit verwacht dat ik in 1x mn diploma zou halen, van Hal in ieder geval niet haha.

Katholieke Scholengemeensch..., 1994

?