Katholieke scholengemeenschap de Liefde

Da Costakade ?? in Amsterdam, ( Toon op kaart )

282 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Katholieke scholengemeenschap de Liefde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Katholieke scholengemeenschap de Liefde foto

Op Katholieke scholengemeenschap de Liefde vind je 72 klassenfoto’s en 282 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester Mekkelholt was onze mentor.

meester Mekkelholt was onze mentor. klasgenoten waren: anja ahrends, erna blauw, anita visser, sandra, arbie, dennis krelekamp, frank van dijk, elly broodkoren, ans blonk, paula dijkstra, monique wurth, bianca wooding, ton de blok, maria gambin, therese blom, astrid lambregts, lucia ijs, thea wooding en ikzelf natuurlijk. rick ruiter en lucienne robijns klinken wel bekend. jvanveen wwsat nl

Katholieke scholengemeensch..., 1977

Door deze side heb ik toch weer contact gekregen met oude school ,vrienden' we hebben een gezellig avondje gegeten en gedronken en waren dus toch wel benieuwd wat er van de ander terecht gekomen was.

Door deze side heb ik toch weer contact gekregen met oude school ,vrienden' we hebben een gezellig avondje gegeten en gedronken en waren dus toch wel benieuwd wat er van de ander terecht gekomen was.Al met al viel dat reuze mee ,we zijn geen van alle milionair geworden maar toch wel goed terecht gekomen. Zoals verwacht woont er bijna niemand meer in A'dam,de meeste wonen nu in Almere,Ikzelf ben verhuist naar Schagen,voor m'n werk maakt dat niet uit want ik ben vaak offshore / booreilanden en projecten in het buitenland ( Zuid America/ N america Africa etc.etc. IK heb zitten schransen met Ad Koppers, Hans Aarsman,John Bredenbeek,Ben Grote ,jammer dat Frans Kortbeek en Paul Lenen er niet bij konden zijn. Het is in ieder geval voor herhaling vatbaar. Weet iemand trouwens hoe het is of gaat met Ron Boeikens en Chiel van Leeuwen Robbie de Wit etc Ik mis nog een klasse foto van de eerste klas waar ik opsta ik zelf heb hem niet meer Ik wacht allen nog op de eerste reúnie.dat lijkt mee leuk om al die ouwe koppen nu eens te zien reacties graag !!!!

Katholieke scholengemeensch..., 1972

de leraren die ik me nog herinner: Kager, Wessel, juffr.

de leraren die ik me nog herinner: Kager, Wessel, juffr.van Erp,emanuelson. De meisjes:ria vestering,tonny visser,francis smit, maureen, willeke, Joke. De enige jongens in de klas hans en theo

Katholieke scholengemeensch..., 1967

?