Katholieke Pedagogische Akademie

Bethaniënstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

192 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Katholieke Pedagogische Akademie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Katholieke Pedagogische Akademie foto

Op Katholieke Pedagogische Akademie vind je 9 klassenfoto’s en 192 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat op de Katholieke Pedagogische Academie St.

Ik zat op de Katholieke Pedagogische Academie St. Paulus aan de Velperweg. Ik kan me weinig van deze school herinneren (behalve het feit dat in de twee jaar dat ik er zat twee jongens zelfmoord gepleegd hebben). Van de leraren herinner ik me alleen de naam van Ummels (pedagogiek). Ik heb het hoofdaktejaar niet gedaan.

Katholieke Pedagogische Aka..., 1964

leuke tijd gehad.

leuke tijd gehad. De liefde voor het vak heb ik nog steeds.

Katholieke Pedagogische Aka..., 1989

Ik zat op de Kath.

Ik zat op de Kath. Pedagogische Academie aan de Velperweg. Heb goede herinneringen aan markante leraren. Pitje maakte gelukkig elk jaar klassefoto's. Herinner me nog veel klasgenoten. Waar zijn die overigens gebleven: George Bernaart, Wim Broens, Ton van Erp, Chiel Heinsbergen, Jan Bisseling, Hans Bongenaar, Harrie van Aalst en Bennie Beekman uit Giesbeek, Jan en Henk Evers, en veel anderen, waarvan ik me wel hun gezicht maar niet de naam herinner?

Katholieke Pedagogische Aka..., 1963

?