katholieke opleiding voor verpleegkundigen

Park Vronestein in Voorburg, ( Toon op kaart )

24 scholieren

Bekijk de volledige pagina van katholieke opleiding voor verpleegkundigen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

katholieke opleiding voor verpleegkundigen foto

Op katholieke opleiding voor verpleegkundigen vind je 1 klassenfoto’s en 24 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De leuke sfeer op school en het persoonlijke pand.

De leuke sfeer op school en het persoonlijke pand. De voedingsleerlessen van mevr.Stockman, Iet Ringelberg, onze groepsdocent (Klimopgroep), Maria van Lamoen, anatomie en kraam/M.V. lessen en tussen de middag even bij haar op de kamer kletsen over van alles en de diepere zaken, Trees Koster (I.C.N.)en natuurlijk mevr.Carla Beck. (zij zal zich vast nog wel mij met Carla van der Niet herinneren...). Groepsleden zoals Lisette persoon, Marjan Kramer, Ethel Westerveld, Irma Ganseboom, Paula Gardien,Tineke van Leeuwen, Inez van Leeuwen, Caroline van Uffelen en anderen waar ik nu even niet opkom.

katholieke opleiding voor v..., 1979

Ik zat in de groep Los Gayos, een beruchte groep in die tijd, alleen al vanwege de naam.

Ik zat in de groep Los Gayos, een beruchte groep in die tijd, alleen al vanwege de naam. Ik ging veel om met de meiden van het Bethlehem ziekenhuis zoals Ria Raaphorst (we gaan nog steeds met elkaar om), Ans Jansen, Greet Sikkes en Anita de Wit. Ik herinner me dat tijdens een les Jeannette Hageman (of was het iemand anders?) bij de oefenpop in bed lag, achterin het lokaal. De docent draaide onverstoorbaar zijn of haar les... We hadden ongelooflijk veel lol met elkaar. De leiding heeft nooit geweten dat wij er 's nachts nog wel eens op uit gingen. Als ze dat hadden geweten dan waren we vast en zeker van de opleiding gestuurd. Ik herinner mij zuster Beck, juffrouw Mak, juffrouw Stokman en mw.Bronswijk als leraren. Ik kijk met veel plezier op die tijd terug.

katholieke opleiding voor v..., 1972

Hallo groep Dawai, In maart 1967 begonnen.

Hallo groep Dawai, In maart 1967 begonnen.Eerst preklinische in Voorburg,daarna naar Den Haag naar het Bethlehem Ziekenhuis.Heb daar een leuke tijd gehad. Dit jaar nog een reunie gehad.Geweldig!!! Wij zijn nog op zoek naar Petra Snijders,Vera Veltmeier en Joke Koehler.Wie Kan ons helpen

katholieke opleiding voor v..., 1967

?