Katholieke meisjesschool (naam onbekend)

Celciusstraat in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

1 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Katholieke meisjesschool (naam onbekend), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Katholieke meisjesschool (naam onbekend) foto

Op Katholieke meisjesschool (naam onbekend) vind je 0 klassenfoto’s en 1 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

weet niets meer alleen dat er wel eens n meisje epilepsie aanval kreeg op speelplein.

weet niets meer alleen dat er wel eens n meisje epilepsie aanval kreeg op speelplein.

Katholieke meisjesschool (n..., 1953

Hallo weet ook niet zoveel meer van deze tijd.

Hallo weet ook niet zoveel meer van deze tijd.Maar heb er in de klassen gezeten van de 1ste tot de 5de klas.Naam genootjes die in mn klas zaten kan ik nietveel meer herrinneren wel mn beste vriendinnetje Coby Smies die ook bij ons in de straat woonde 3 deuren verder als ik.We hebben samen in de amperrestraat gewoond.Daarna zijn we verhuist naar de copernicuslaan 225.Maar toen we pas op west kwamen wonen zijn we de eerste tijd in deuteren tegenover het ziekenhuis een paar maanden naar school geweest. Om dat onze school nog niet klaar was.Weet dat de jongens en meisjes nog gescheiden zaten.Naast ons die hete volgens mei de st clemensschool.Daar zaten dus mn broers *****n al jong getrouwd en heb twee zonen die nu 37 jaar en 31 jaar *******n verhuist naar Vught waar ik dus nu al 38 jaar woon.Graag wil ik wel weer eens wat zien uit die tijd .Ga dus even kijken of ik foto's kan vinden.

Katholieke meisjesschool (n..., 1956

Hoi met Laetitia van Oorschot.

Hoi met Laetitia van Oorschot. Toen ik op deze school zat heette hij de Lieve Vrouwe school,inderdaad met alleen maar meisjes want de jongens zaten op de Aloyisiusschool in de Adr.Willaertstraat. Toen ik in de 6e zat ging de klas 5 van ons naar de Adr.Willaertstraat en werd het gemengd,wij bleven nog alleen met meisjes achter. Een hele leuke school leuke herrinneringen aan over gehouden,bruiloft van juffr.Gloudemans. Juffrouw Aben,juffrouw Meeuwsen,juffrouw Bom.

Katholieke meisjesschool (n..., 1968

?