katholieke kleuterschool

zijkant verzorgingtehuis St Jozef in Achterveld, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van katholieke kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 17

Op katholieke kleuterschool vind je 0 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 16

Eerst wachten tot ik 5 jaar wa...

Eerst wachten tot ik 5 jaar was De juffen waren nonnen er was een boven en beneden klas Je moest altijd van die gekke hoezen om je schoenen doen. Stiekum zeggen dat ik veters kon knopen(om anders kinderen te helpen) Kon ik dus niet maar vriendinnetje Ria wel en dan snel naar buiten gaan om op de grote wip te kunnen. Haha non in de maling nemen. Lukte vaak totdat ze het doorkregen.

2004, Deleted

Er waren nonnen, zij brachten ...

Er waren nonnen, zij brachten soep naar de juffrouw, soms mocht je mee het lege bord wegbrengen.Je kon er leuk buiten spelen, in een aparte ruimte stond iets van hout wat ronddraaide daar kon je op of af springen (beetje gevaarlijk).Er was veel zand en schommels.Kinderen van de lagere school liepen op een smal paadje langs de kleuterschool richting het weiland waar ze gingen sporten. De juffrouw heette Leny. Er was een poppenkast met Jan Klaassen, een keer werd er een film gedraaid.St.Nicolaas werd met veel snoep gevierd

2005, Deleted

Bij zuster Lidwina en juf Leny...

Bij zuster Lidwina en juf Leny. Henk Boersen ging bij het bidden op zijn knieen zitten en kreeg daarom een plaatje. Tonny van de Hengel kwam met haar been onder de vrachtauto. Ik moest mijn nichtje Margo helpen wennen, waardoor ik twee keer bij de oudste kleuters heb gezeten. Zoethout kreeg ik van Tonny Mokking (?) die het weer van de buschauffeur kreeg. Ik kon zwaaien naar mijn oma in het St. Jozef. Nog heel veel leuke herinneringen!! Maar ook: In mijn broek geplast, want we mochten van juf Leny niet naar de wc.

2005, Deleted
?