Katholieke Kleuterschool

Oliestraat in Zaltbommel, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Katholieke Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 26

Op Katholieke Kleuterschool vind je 0 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 14

Dit was de ideale school, lekker geen huiswerk.

Dit was de ideale school, lekker geen huiswerk. Alleen moest ik tussen de middag naar de Nonnen en die waren streng, zo streng dat ik de bietjes (die ik toen niet lekker vond doch inmiddels wel) nadat ik deze had overgegeven weer moest opeten. En dan kreeg je van de Nonnen 2 velletjes toiletpapier en daar moest je het dan mee doen. Page ging toen bijna failliet!

2004, Deleted

Van deze school herinner ik mij; de eerste dag dat ik er naar toe ging (volgens mij op de nieuwstraat naast de Franciscusschool en later in de Oliestraat).

Van deze school herinner ik mij; de eerste dag dat ik er naar toe ging (volgens mij op de nieuwstraat naast de Franciscusschool en later in de Oliestraat). Op die dag is mijn jongste broer Wim geboren. De leuke foto van mij en mijn broer Henk op een mooie blokkenwagen en de nonnen.

2004, Gerard

Seur celine was een erg lieve non.

Seur celine was een erg lieve non. Ik was laat jarig(oktober) en al mijn vriendinnetjes mochten naar de grote school, en ik niet.

2005, Deleted
?