Katholieke basisschool Pius X

Meerstraat in Emmen, ( Toon op kaart )

153 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Katholieke basisschool Pius X, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 153

Op Katholieke basisschool Pius X vind je 23 klassenfoto’s en 153 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 104

Kleine klas met Patrick, Willy...

Kleine klas met Patrick, Willy, Richard en Jeroen, Cindy, Miranda en Leoni. Met de jongens soldaatje spelen in de emmerdennen. Patrick met z'n thee op de wc (lachen man) Met z'n allen naar Ameland..! Weet je dat nog? Slapen in een lege schapenstal! Ik heb daar volgens mij nog foto's van.

2002, Deleted

In de klas met Suzan Beukers, ...

In de klas met Suzan Beukers, Gaby, Liesbeth, later ook Jeanet en Joop Alfrink.

2002, Deleted

enkele namen van klasgenoten: ...

enkele namen van klasgenoten: Jeanet Pepers, Gerda Egberink, Betsie Hogelink, Lida v.d. Spek, Ad Geerdink, Ferdie Dik, Adeline Alferink, Stella Maris Claessens. Meester Rozeboom, meester Westen en meester Buit. Deze laatste woonde bij ons in de buurt en hij ging altijd lopend naar school, vergezeld van een paar leerlingen (waaronder ik) die het altijd gezellig vonden om met hem mee te lopen. Van alle leerkrachten vond ik hem het meest sympathiek.

2003, hettie
?