katholiek scholen gemeenschao mavo - leao

gansstraat in utrecht in Utrecht, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van katholiek scholen gemeenschao mavo - leao, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

katholiek scholen gemeenschao mavo - leao foto

Op katholiek scholen gemeenschao mavo - leao vind je 27 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was het eerste schooljaar dat het geen meisjesschool meer was, er zaten ineens 5 jongens bij ons op school! Leuke klassenfoto's zijn er gemaakt o.

Het was het eerste schooljaar dat het geen meisjesschool meer was, er zaten ineens 5 jongens bij ons op school! Leuke klassenfoto's zijn er gemaakt o.a. met mijn klassenleraar dhr. Naben. Handwerkles vond ik verschrikkelijk! Mijn vriendinnen waren: Monic Onwezen, Marjan Borra en nog heel veel anderen waarvan ik de namen niet meer weet.

katholiek scholen gemeensch..., 1973

De docent Engels juffrouw Dekker en de natuurkunde leraar dhr.

De docent Engels juffrouw Dekker en de natuurkunde leraar dhr.Sidler. Mevr.Jagers was hoofd der school en juffrouw Nijssen subhoofd.

katholiek scholen gemeensch..., 1967

Ik herinner mij meneer Jongerius, juffrouw Dekker, meneer Sidler, meneer Oremus(muziek) Juffrouw Jagers, De handarbeidmeester, zijn naam weet ik niet meer ik denk omdat het zo'n akelige man was.

Ik herinner mij meneer Jongerius, juffrouw Dekker, meneer Sidler, meneer Oremus(muziek) Juffrouw Jagers, De handarbeidmeester, zijn naam weet ik niet meer ik denk omdat het zo'n akelige man was. Goede herinneringen bewaar ik aan de handwerkjuffrouw juffr. v. Zenderen. Ik herinner mij nog een voorval met koken. Soms hadden we het eerste uur al koken, het was daarna verplicht opeten. Dan zat je soms om 10 uur al warm te eten. Dus toen hadden we bedacht dat we dan de afvalcontainer onder het raam zouden zetten en ik zou alles in plastic zakjes erin gooien(het was die dag rode kool!). Heel leuk bedacht allemaal, maar dan hadden ze niet de container moeten verrijden, want toen lag alles op de speelplaats! Oeii, straf!! Namen van klasgenoten: Janny v. Doorn, Mattie v. Zegveld, Stella Veld

katholiek scholen gemeensch..., 1966

?