Kath Basisschool Sint Paulusschool

reigerlaan/ Lijstersingel in Capelle aan den IJssel, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kath Basisschool Sint Paulusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kath Basisschool Sint Paulusschool foto

Op Kath Basisschool Sint Paulusschool vind je 39 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Annemiek in de eerste en tweede klas (Na de kerstvakantie in de eerste klas gekomen).

Juffrouw Annemiek in de eerste en tweede klas (Na de kerstvakantie in de eerste klas gekomen). Juffrouw Wessels in de derde en vierde klas. Meneer Guinée in de vijfde klas.

Kath Basisschool Sint Paulu..., 1979

We zaten in de 4e klas en Dhr.

We zaten in de 4e klas en Dhr.Pols was jarig. We MOESTEN dansen van hem.Ik vond dat heel erg leuk dus Mud met Dynamite is geloof ik wel 10 keer gedraaid. Toen ik voor het eerst in de 2e klas op school kwam was Zuster Monica er nog en ik moest de 1e dag voor de klas een liedje zingen, hoe ik dat heb overleefd weet ik nog niet, het was vreselijk!

Kath Basisschool Sint Paulu..., 1970

Ik heb op deze school alleen in de zesde klas gezeten.

Ik heb op deze school alleen in de zesde klas gezeten. waarschijnlijk 1968. Wij waren uit Rotterdam verhuisd naar Capelle. Deze (moderne)school was voor mij een verademing. Het plotselinge overlijden van klasgenoot Tom Bal maakte op mij een diepe indruk. Goede herinnering aan het schoolkamp ergens aan de kust.

Kath Basisschool Sint Paulu..., 1968

?