kareldoormanschool

sumatrastraat in Leiden, ( Toon op kaart )

138 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kareldoormanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kareldoormanschool foto

Op kareldoormanschool vind je 24 klassenfoto’s en 138 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vanaf de kleuterschool tot klas 5 op deze school gezeten.

Vanaf de kleuterschool tot klas 5 op deze school gezeten. Het laatste jaar klas 6, heb ik volbracht op de merenwijkschool. Miralda langezaal zag ik ook op deze site staan, die heeft zeker 4 jaar bij mij in de klas gezeten samen met silvia (achternaam ?) Meester de Vries was wel mijn favoriete meester. Mijn zus Petra heeft deze school wel volbracht zij is 2,5 jaar ouder dan mij.

kareldoormanschool, 1975

heerlijke tijd op deze school gehad ff diep nadenken wie stond er ook alweer voor de klas? 1e+2eklas Juf d Boer 3e+4eklas meester Scholte(catweazle) 5e+6eklas Meester FReddy Crama.

heerlijke tijd op deze school gehad ff diep nadenken wie stond er ook alweer voor de klas? 1e+2eklas Juf d Boer 3e+4eklas meester Scholte(catweazle) 5e+6eklas Meester FReddy Crama. De andere leerkrachten die ik me nog herinner zijn meester de Vries, bartelsman(die man kon schreeuwen)meester van Slee,meester Klein en juf van eyk?

kareldoormanschool, 1970

Leuke herinneringen aan meester Fred.

Leuke herinneringen aan meester Fred. Vooral zijn muziekmiddagen zijn onvergetelijk. Ik woon nu in Dedemsvaart en doe een opleiding doktersassistente in Zwolle.

kareldoormanschool, 1970

?