Kappers Opleidings Instituut

Geleenstraat 32 in Heerlen, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kappers Opleidings Instituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kappers Opleidings Instituut foto

Op Kappers Opleidings Instituut vind je 1 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Had ook toen nog steeds een hekel aan school! was vaak afwezig ! Maar ook wel een leuke tijd! Veel meiden om me heen dan voelde ik me prettiger als met jongens.

Had ook toen nog steeds een hekel aan school! was vaak afwezig ! Maar ook wel een leuke tijd! Veel meiden om me heen dan voelde ik me prettiger als met jongens. Behalve bij marco dan!!!

Kappers Opleidings Instituut, 1986

namen: Hendriks, Strolenberg, 2x Turnhout.

namen: Hendriks, Strolenberg, 2x Turnhout. namen van leerlingen: ilona, astrid, desiree,claudia,noël,pascalle,anita,dayana,diana,carola.

Kappers Opleidings Instituut, 1984

Ik heb in 1988 het eerste jaar deels op dit instituut verbracht, ik was inmiddels al getrouwd en wilde de opleiding tot kapper gaan doen om uiteindelijk een eigen kapperszaak te kunnen beginnen.

Ik heb in 1988 het eerste jaar deels op dit instituut verbracht, ik was inmiddels al getrouwd en wilde de opleiding tot kapper gaan doen om uiteindelijk een eigen kapperszaak te kunnen beginnen. Uiteindelijk heb ik deze opleiding niet kunnen afmaken, ik was namelijk allergies voor de chemische stoffen die in het permanentvloeistof zat. Tja ik vond het wel heel erg jammer. Het ergste vind ik.....ik kan me de gezichten van de mede leerlingen nog wel voor de geest halen. Maar de namen willen maar niet te binnenschieten. Misschien kan zich wel iemand nog aan mij herrineren en wilt me schrijven hoe het met deze groep is gelopen. new punt dynasty at w_a_n_a_d_o_o punt N L

Kappers Opleidings Instituut, 1988

?