kapperdagschool

apeldoornseweg in Arnhem, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kapperdagschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 64

Op kapperdagschool vind je 5 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 57

Een jaar op deze school en dan...

Een jaar op deze school en dan denk je dat je er bent,maar niets is minder waar. Bijscholen is de optie en daarna een leuke baan! Ik heb 15 jaar in de kapperswereld gefunctioneerd(en een kapper blijf je altijd),maar nu gelukkig in een andere baan! Ik weet nog heel goed dat mvr.Veltman heel vaak in de klas is geweest om ons tot de orde te roepen,want de luidkeels gezongen songfestivalliedjes beviel natuurlijk niet iedereen! Irma,Marian(keun,maar ook Marjo(nog steeds met je postbode???)waar zijn jullie gebleven?

2003, Deleted

Ik had er een goede vriendin.Z...

Ik had er een goede vriendin.Ze woonde in Velp en ben helaas haar uit het oog verloren.Wie kent haar? .. Francien Ketels....ik zou het leuk vinden om weer contact met haar te hebben.We hadden een toffe lerares Kuipers.Ze was streng maar rechtvaardig en op zijn tijd kon ze ook echt lol trappen. Ik heb er 3 jaar ontzettend veel lol gehad en wij hadden zelfs 2 jongens in de klas zitten. Na de school heb ik 8 jaar bij een baas gewerkt en toen voor mezelf begonnen.

2003, valinda

De aanmelding was nog wel op d...

De aanmelding was nog wel op de apeldoornseweg, maar toen ik naar school ging, dec. '88, was de school verhuisd naar de Coehoornstraat. Vlakbij het station en naast de winkel van Douwe Egberts. Een leuke tijd.

2003, Deleted
?