kanaalschool

sluiskade n.z. in Almelo, ( Toon op kaart )

165 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kanaalschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kanaalschool foto

Op kanaalschool vind je 28 klassenfoto’s en 165 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pfffft wel lang geleden hoor.

Pfffft wel lang geleden hoor.......maar wel een fijne tijd gehad. Het schaatsen en sleeën voor op het kanaal. Oh ja en Juf Rouwerdink, waarbij ik een katoenen dasje moest breien, blegh! En Men.Tuin die altijd veel liedjes met ons zong. Meneer Karsten waar ik wel eens achter op de brommer mee mocht en later ook weer samen met hem op de Mavo kwam. En de kinderen waar ik een leuke tijd mee heb gehad. Monique Scholten, Nancy Schepers, Jeanet Bokhove, Patricia Schlör, Gerrie de Cruif, Anja Gerrits, Marcel Roberts, Martin Pijpe, Jan Jacob Mink, Henk Wesselink, Lowietje Woutstra?, Rudi Schepers, Joke Bijen, Ab Gieteling, Karin Lambers, Ans Hinnen en Henri Stegehuis. Dus ben benieuwd of ik nog een bekende mag tegenkomen!!

kanaalschool, 1965

School aan het Kanaal Op deze school 2 jaar gezeten de eerste en de tweede klas Kan me er weinig nog van herinneren Wel de grote kastanje boom op het schoolplein en het gigantische grote fietsenhok.

School aan het Kanaal Op deze school 2 jaar gezeten de eerste en de tweede klas Kan me er weinig nog van herinneren Wel de grote kastanje boom op het schoolplein en het gigantische grote fietsenhok. Een vriendinnetje was Carla ????

kanaalschool, 1967

Juf Jaspers-Fayer (2e en 3e klas); afscheid meneer Tuin; schaatsen op het schoolplein in de winter; verhuizing naar de Weier.

Juf Jaspers-Fayer (2e en 3e klas); afscheid meneer Tuin; schaatsen op het schoolplein in de winter; verhuizing naar de Weier

kanaalschool, 1976

?