Kakertshofke

Jan de Witplein 10 in Landgraaf, ( Toon op kaart )

171 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kakertshofke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kakertshofke foto

Op Kakertshofke vind je 40 klassenfoto’s en 171 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen nog beneden jongensschool en boven de meisjes.

Toen nog beneden jongensschool en boven de meisjes. Meester Bour was hoofd der school. Tijdens de gymles in het bos nog een brand geblust. Leuke dorpsschool in de Kakert. Andere klasgenoten o.a. Harrie Brouns, Leo Seerden, Jo Budziak. Toen we nog warme zomers en sneeuwwinters hadden, toen we nog voetbalden 'onder de hoge beuken'. Toen de Kakert nog naar kolendamp rook. Enfin, vult U maar aan.

Kakertshofke, 1961

Teveel om op te noemen.

Teveel om op te noemen. Ik was die knul die met juf Annie (mijn moeder) uit het verre Waubach elke dag naar school kwam. Heb mee gefeest toen de kleuterschool fuseerde met de lagere school en het officieel het Kakertshofke ging worden.

Kakertshofke, 1979

Toen nog de St Barbara jongensschool aan het Julianaplein in de Kakert.

Toen nog de St Barbara jongensschool aan het Julianaplein in de Kakert. Meester Bour was ook toen hoofd van de school en verder herinner ik me nog meester Jos Sevenheck. Zelf woonde ik toen in de Bernhardstraat, tegenwoordig Ernst Casimierstr. Reeds op zestienjarige leeftijd heb ik de Kakert verlaten om dienst te nemen bij de Marine welke ik onlangs wegens leeftijdontslag weer verlaten heb.Klasgenoeten door de jaren heen waren o.a. John Kern, Chris Ottenbros, Wil Erens, Jeu Jorissen, Wim Vlijmen, Theo Meijs, Sjef Janssen, Joep Boumans, Theo de Boer, Sjeng Sangers,Piet Bloem, Bert Rijnders, Frans Palmen, John Philips. Terugkijkend op die tijd moet ik zeggen dat het gewoon een heerlijke tijd is geweest. Gewoon een lekkere dorpsschool, waar ook wel eens ruimte was om kattekwaad uit te halen. Dit werd overigens wel bestraft en moest mijn vader vaker op school komen om het een en ander weer recht te trekken. Overigens geniet mijn vader nog steeds van de verhalen uit die tijd. Kortom een paar mooie jaren.

Kakertshofke, 1957

?