Kaj Munk College

Kaj Munkweg 3 in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

480 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kaj Munk College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Kaj Munk College foto

Op Kaj Munk College vind je 70 klassenfoto’s en 480 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

School hete vroeger Willem de Zwijger College Leraren v.

School hete vroeger Willem de Zwijger College Leraren v.Woersem (godsd.) v.d. Sar (nl) Prins (En) Hoekstra (wisk.) d.Kleijn (aardrijksk.) Dhr.H.Havinga (toen directeur) Keur en Post (D) Spaargaren (congierge)

Kaj Munk College, 1985

vWoersem:engels,Klein:a.

vWoersem:engels,Klein:a.k., Jansen+Brussel:Frans,Post:Duits,M. Ebbers:gym,Concierge:Spaargaren"Hetty de Heks":Tekenen,Van der Sar: nederlands. Medeleerlingen: Marielle D'Angelo,Esther van den Berg,Mirjam van Hulzen,Marco van den Broeck. Als je me iets te melden hebt, kan dat op: mijn voor en achternaam met een puntje er tussen en dan tennoz andersom schrijven en vervolgens weer een puntje en de afkorting van Nederland natuurlijk.

Kaj Munk College, 1983

de reis naar Duitsland vond ik geweldig in Engelskirchen, Bijmers als wiskundeleraar was echt het einde.

de reis naar Duitsland vond ik geweldig in Engelskirchen, Bijmers als wiskundeleraar was echt het einde. Een van de eerste jonge leraren, en ook Teun van Veen, als je de les met een mop begon was het alleen maar moppen tappen. Meneer Sieling was mijn postbode met mijn vriendje op de landbouwschool.

Kaj Munk College, 1969

?