Kagawa (Chr basisschool)

Laagveen in Den Haag, ( Toon op kaart )

285 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kagawa (Chr basisschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 98
  • Schoolgenoten 285

Op Kagawa (Chr basisschool) vind je 98 klassenfoto’s en 285 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 301

Als leraar wiskunde heb ik met veel plezier de eerste vijf jaar van mijn loopbaan hier lesgegeven.

Als leraar wiskunde heb ik met veel plezier de eerste vijf jaar van mijn loopbaan hier lesgegeven. Met 4 mavo gingen we op excursie naar Amsterdam. Een keer zijn we op meerdaagse excursie naar Noordwijk aan Zee geweest in hotel Waikiki. Daar was het erg moeilijk de rammen en de ooien van elkaar te scheiden. Ondanks dat we gebruik maakten van 2 verschillende verdiepingen zorgden de brandtrappen ervoor dat het wel heel gemakkelijk was om even over te wippen. Karin de Beer noemt mij lief en Peentje. Dat laatste betwijfel ik want ik heb nog nooit rood haar gehad!

2002, Deleted

leuke tijd, beetje tuttige school, wel iets te lang blijven hangen.

leuke tijd, beetje tuttige school, wel iets te lang blijven hangen. Goede heriinneringen aan het laagveen en degenen die al vermeld staan. later werd het wat minder.

2002, Harrie

Veel namen tegengekomen die ik eigenlijk al lang vergeten was.

Veel namen tegengekomen die ik eigenlijk al lang vergeten was. Maar me toch herkent hebben op de klassefoto's alleen sta ik niet op de foto uit de 6de klas daar ik me herinner dat ik vaak op de donderdag ziek was(ivm huiswerk) woonde in het zelfde blok met Joke plugge en Alie taal. de fijnste lessen gehad van dhr Smit. een niet te vergeten afscheidfeest boven in de aula. Veel opgetrokken met Matthijs van Doorn (met vloekende shirts over het schoolplein) het nustspaarbank systeem al versnoepen bij Tante Annie. Pfff kan zo nog wel uren doorgaan zekers nadat je steeds meer namen tegenkomt . Zal spoedig weer wat neer zetten mailen kan altijd naar info ad martinderoode. net. Hopelijk komt er eens een reunie.

2002, Deleted
?