Kabouteroord

appellaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kabouteroord, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 63

Op Kabouteroord vind je 11 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 60

Van mijn kleutertijd weet ik n...

Van mijn kleutertijd weet ik niet veel meer. Een juf herinner ik me: Juf Groen (of was het nou Blauw). En natuurlijk Bas Spaargaren, Marleen (haar vader zat in de oudercommisie of zo). Jaap(ie van de Notenlaan) en Rick Aikens. In het laatste jaar voerden de kinderen een stukje op voor de ouders. Natuurlijk waren we allemaal kabouters. Er was ook een liedje genaamd 'Opa Bakkebaard' dat we uitbeelden. Bas was toen Opa.

2003, Marco

Les van juffrouw Sormani. Met ...

Les van juffrouw Sormani. Met haar heb ik nog lang contact gehouden, heel bijzonder. Eerste schooldag was huilen, daarna vond ik het hartstikke leuk. Mijn maatje was Ruben. We speelden graag buiten in de dode klimboom 'Tarzantje'. Al naar gelang onze stemming was ik Jane of de aap. Tsja... Herinner mij veel spelen en knutselen. Mijn moeder Angela hielp vaak op school. Een jaar was mijn vader zwarte piet ('Goh mam, wat lijkt die zwarte piet op papa!') Ik werd er verlegen van. Leuke activiteiten als verkleedfeesten met carnaval (een keer was ik bloemenmeisje op mijn step) en voorjaarsbloemen naar de ouderen in de buurt brengen in het voorjaar. Op de traditionele afscheidsavond deden we met de klas een circus. Ik was acrobate en olifant!

2003, Kitty

Tijdens het buitenspelen konde...

Tijdens het buitenspelen konden we springen op de autobanden en zongen liedjes als groen is gras, onder mijne voeten. Lerares speelde gitaar en we zongen ook het liedje af en toe gaan pa en moe met ons naar de speeltuin toe.

2003, Deleted
?