kabouter Puntmuts

Arnhemseweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kabouter Puntmuts, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 16

Op kabouter Puntmuts vind je 1 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 11

Een leuke kleuterschool die gr...

Een leuke kleuterschool die grensde aan de achter kant van de tuinen van de mesdagstraat van onze overburen en de ponlijn en tehuis Allegonde arhemseweg en bijna de hele straat kwam daar

2004, Henk

Toen ik op de kleuterschool za...

Toen ik op de kleuterschool zat kreeg ik geelzucht. Na een paar weken thuis te zijn geweest mocht de klas bij mij op ziekenbezoek komen. Ik herrinner me dat iedereen op de trap zat en liedjes zong (die ik niet kende want ze waren nieuw). Mijn moeder had driftig dashbekers gespaard zodat ze voor iedereen een bekertje limonade kon inschenken. Verder herrinner ik me de zandbak en het krasje op mijn arm. Volgens mij heb ik bij Ron van Laar in de klas gezeten, maar ik weet dat niet zeker.

2004, Tanja

Als ik het mij goed herinner z...

Als ik het mij goed herinner zat bij ons in de klas een jongen die Leo heette en die niet zo leuk was voor de andere kinderen in de klas. Ik was veel ziek op de kleuterschool en ben daarom aan mijn amandelen geholpen.

2004, Deleted
?