Kabouter Knobbelneus (kleuterschool)

de Ganskuijl (1?) in Amersfoort, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kabouter Knobbelneus (kleuterschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 30

Op Kabouter Knobbelneus (kleuterschool) vind je 6 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 28

Ik kan me wijnig van de kleute...

Ik kan me wijnig van de kleuterschool herinnneren. Ik heb we leen paar foto's uit die tijd en zal ze ter zijner tijd op het internet zetten. Ik kan me wel herinneren dat de Kleuterschool is gefusieerd met de Rembrandschool, ik zat toen al op de rembrandschool. Hassan Dahouwi, Mauries Kamps, Herman Brink zijn namen van de kleuterschool die ik nu nog wel eens zie in Amersfoort

2003, Jan Herman

Die goeie ouwe tijd, helaas st...

Die goeie ouwe tijd, helaas staat het gebouwtje er al jaren niet meer, het blijft de kleuterschool met al die lieve juffen!

2003, Arnoud

de bruiloft van juffrouw janet...

de bruiloft van juffrouw janette leusink, waar mijn broertje edwin en ik allebei met onze klas geweest zijn. ik heb 7 jaar geleden de foto's en de super 8 film gezien toen ik "juf jeanette ontmoette bij een cursus!!! {we zijn nu collega's} in de tweede kleuterklas juf carla leenen.{ben ik ook weer als collega tegen gekomen nu 13 jaar terug} mijn beste vriendinnetje ingrid van beek en mijn allereerste "liefde"erik steenbeek!

2003, Deleted
?