J.van der Laanschool

Virulystraat / Zaagmuldersweg in Groningen, ( Toon op kaart )

133 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.van der Laanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.van der Laanschool foto

Op J.van der Laanschool vind je 6 klassenfoto’s en 133 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Volgens mij was het de brugklas in een houten gebouw vlak bij de spoorbrug over het van starkenborgkanaal.

Volgens mij was het de brugklas in een houten gebouw vlak bij de spoorbrug over het van starkenborgkanaal. Daar hebben we in de pauzes heel wat afgezworven. De hogere klassen zatten in de "echte school" aan de antillenstraat.

J.van der Laanschool, 1971

van altijd lachen.

van altijd lachen

J.van der Laanschool, 1972

1ste leerjaar, brugklas van alles doen, schilderen, houtbewerken, metaal bewerken (koperen asbak uitslaan) Juf Nijhof, aardrijkskunde 2e/3e leerjaar Mellema, leraar bankwerken, voor de koffie nooit je werk laten controleren, was meestal dan niet goed

1ste leerjaar, brugklas van alles doen, schilderen, houtbewerken, metaal bewerken (koperen asbak uitslaan) Juf Nijhof, aardrijkskunde 2e/3e leerjaar Mellema, leraar bankwerken, voor de koffie nooit je werk laten controleren, was meestal dan niet goed, maar na de koffie veel toleranter. Thie, lassen (kreet is't nietwaar)een echte werker Ype, plaatwerk en smeden, hete stukken van je mede scholieren in je achterzak van je overall (lol?) Kip, leraar tekenen en natuurkunde (neurotisch en onvoorspelbaar - scheerde zich en at koekjes in de klas,kon moeilijk de pubers aan.

J.van der Laanschool, 1959

?