Justus van Schoonhoven basisschool

Julianaplein in Den Hoorn, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Justus van Schoonhoven basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Justus van Schoonhoven basisschool foto

Op Justus van Schoonhoven basisschool vind je 17 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De loopijzers die juffrouw Majorie onder haar schoenen had toen ze met ijzel uit Delft kwam lopen.

De loopijzers die juffrouw Majorie onder haar schoenen had toen ze met ijzel uit Delft kwam lopen. Die keer dat er een pottebakker op school kwam en in een handomdraai een hertje uit klei toverde. Harde onderhandelingen tijdens het knikkeren. Een bruine boon laten groeien in een jampotje! 2 jaar goede herinneringen

Justus van Schoonhoven basi..., 1978

Zat eerst op de Mariaschool, maar op 15-6-1946 gingen de jongens over naar de Justus v Schoolhovenschool.

Zat eerst op de Mariaschool, maar op 15-6-1946 gingen de jongens over naar de Justus v Schoolhovenschool. Beide scholen zaten in hetzelfde gebouw aan de schoolstraat. Meester J. Ham werd hoofd van de jongens school en de nonnetjes gingen de meisjes opleiden. Juf. Pieper was me eerst juf op de school.

Justus van Schoonhoven basi..., 1946

het schoolplein dat omringd was door een goed onderhouden tuin.

het schoolplein dat omringd was door een goed onderhouden tuin. Meester Ham die waakte over de netheid van de school. Het schoolplein waar we vooral veel overlopertje deden.

Justus van Schoonhoven basi..., 1958

?