Juliaschool

Robert Scottstraat 28 34 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

422 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Juliaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Juliaschool foto

Op Juliaschool vind je 89 klassenfoto’s en 422 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e; juf Brouwer, 2e: juf Emons (met 3e samen), 3e: juf Roozestraten (pinnige dame met lange rode nagels; de school werd gemengd), 4e: broeder Koenraad (sterren verdienen met gedrag en prestatie, werden op een bord naast het schoolbord geprikt/ introductie

1e; juf Brouwer, 2e: juf Emons (met 3e samen), 3e: juf Roozestraten (pinnige dame met lange rode nagels; de school werd gemengd), 4e: broeder Koenraad (sterren verdienen met gedrag en prestatie, werden op een bord naast het schoolbord geprikt/ introductie van De Balpen !), 5e: meester Dijker, 6e: meester de Boer (bankjes niet meer in rijen maar in groepjes/spreekbeurten houden; oei, progressief !). Meester Kiepe voor gym. Veel praktisch nut van de handwerklessen van zuster Theresiette en de nieuwe juf erna (inderdaad, met die vlecht) die ons zelfs op de naaimachine liet klungelen. Zuster Stanislaus (slasaus) en meneer Ale ('die moet z'n broek ophale in het Jan van Gale'........). Bosjes met zgn. jeukballen voor de school, en die loeizware schooldeuren waar uiteraard wel eens een vinger tussenkwam. Melkboer van Weggem naast de school voor de dropjes, maar voor de echte pret naar Noortje.

Juliaschool, 1965

Leuke tijd gehad met juf Kabel, juf Scholte, meester Hoogstede, meester v.

Leuke tijd gehad met juf Kabel, juf Scholte, meester Hoogstede, meester v.d. Wiel, meester Dijker en juf Hyacinth/Quir(r)ijnen, en natuurlijk meneer Maas (met honden).

Juliaschool, 1968

Leuke is,mijn zoontje van 10 zit nu bij Ben Postma in de klas.

Leuke is,mijn zoontje van 10 zit nu bij Ben Postma in de klas.School de Smidse in Purmerend. Dus onze meester geeft nog steeds les en das toch grappig als jezelf les hebt gehad en nu je zoon ook. Hij speelt nog steeds gitaar en hij is weinig veanderd met vroeger,je herkend hem zo.

Juliaschool, 1974

?