juliaschool

keenterstraat in Weert, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk de volledige pagina van juliaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

juliaschool foto

Op juliaschool vind je 5 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Oerlemans Roothans Zentjes .

Oerlemans Roothans Zentjes

juliaschool, 1963

Enkele herinneringen: Het lopen, later fietsen naar school vanaf de Dr Nolensstraat op Keent, langs het erf van boer Beenders.

Enkele herinneringen: Het lopen, later fietsen naar school vanaf de Dr Nolensstraat op Keent, langs het erf van boer Beenders. De strenge maar rechtvaardige houding van (hoofd)meester Hensels. Het oude schoolgebouw met de turf gestookte kachels. De vieze WC's buiten het gebouw op de speelplaats. Het buiten in de rij opstellen bij het luiden van de bel, gevolgd door het per klas naar binnen "marcheren". De oude bureau's met de inktpotjes in het midden. De eerste les van "juf" Gerrits. De afwijkende leeskaarten aan de muur: dus niet Aap, Noot, Mies. Maar wat dan wel? De tweede klas olv die mooie "juf" Rutten. De perfecte isolatie van de school, verborgen in het boerenland van Weert. Weinig vrienden aan over gehouden, alleen Peter Brankaert uit de Zuiderstraat, na 45 jaaar nog steeds mijn beste vriend.

juliaschool, 1959

een echte buitenschool.

een echte buitenschool

juliaschool, 1963

?