Julianaschool

Amsterdamse Weg in Amstelveen, ( Toon op kaart )

346 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Julianaschool foto

Op Julianaschool vind je 65 klassenfoto’s en 346 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben in 1958 verhuisd en naar de Wilhelminaschool gegaan, maar zat dus tot 1958 bij de groep die in 1960 van de Julianaschool afging.

Ben in 1958 verhuisd en naar de Wilhelminaschool gegaan, maar zat dus tot 1958 bij de groep die in 1960 van de Julianaschool afging. Hoofd: de heer Alderlieste. Juffrouw Kloot (v.d. Sloot) 1e klas, daarna bij hr. Zeltiel (boven) - daar mocht je met gekleurde inkt schrijven als je geen fouten had gemaakt :-) - meneer Hanegraaf in klas 4. Liefste herinnering: Schoolvriendje (1e Klas) Jaap van Schagen (verhuisd naar Nw Zeeland of Australie) Liepen elke dag samen naar school. Aubade op Konigininnedag, Sinterklaas- en Kerstfeest. "Beddenschuddertje" en "bokkie" op het schoolplein. Schaatsen op de Poel en Landscheidingskade. "Lauwe" schoolmelk in de winter (yuk). Na school zwemmen in de zomer in het gemeentebad (Karsselaan?). Snoepjes uitdelen op je verjaardag. Mooie tijd!

Julianaschool, 1954

opkampnaarputten.

opkampnaarputten

Julianaschool, 1964

Ik heb op deze school op zondagschool gezeten.

Ik heb op deze school op zondagschool gezeten. Ging altijd samen met mijn vriendje Hans Rozenboom. Het enige wat ik mij van deze school kan herinneren dat we altijd een plaatje kregen.

Julianaschool, 1955

?