Julianaschool

Koningin Julianastraat 25 in Fijnaart, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Julianaschool foto

Op Julianaschool vind je 18 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school, leuke klas.

Leuke school, leuke klas. In de 4e klas verhuisden we naar Zevenbergen.

Julianaschool, 1982

Ik heb van April t/m 5 September 1949 op de Christelijke school in Heijningen gezeten.

Ik heb van April t/m 5 September 1949 op de Christelijke school in Heijningen gezeten. Van 6 September 1949 t/m 25 September 1957 op de Hervormde Christelijke School te Fijnaart. ( volgens mijn rapportboekje heten de school toen zou) De eerste drie jaar in het ”Slop”, liep van de Voorstraat naar de Wilhelminastraat, en ben in 1952 verhuisd naar de nieuwe school in de Julianastraat. Daar heb ik tot September 1957 op school gezeten. Ik heb de volgende onderwijzers gehad, de hoofde van de school Brouwer en Davids (kon ik het beste mee opschieten) Juffrouw Prins, meneer Intveld, v/d.Ploeg, v/d.Pols en Notenboom meer namen weet ik niet meer. Ik heb alleen de lagere school door lopen, ik had geen zin om verder te leren. Mijn schooltijd is de verschrikkelijkste tijd van mijn leven geweest. Na mijn achtste leerjaar en op 15 jarige leeftijd (dat kon tot nog) ben ik gaan werken. Op 26 September 1957 ben ik bij Piet de Blaai, in de Molenstraat, kapper geworden en heeft daar tot ongeveer eind 1958 gewerkt. Daar na heb ik in Roosendaal, De Klundert, Etten en Breda gewerkt als kapper. Toen naar militaire dienst van Februari 1962 tot 25 September 1963. (op mijn 21 verjaardag afgezwaaid) Daarna heb ik negen maanden bij een heistelling gewerkt. (prachtig om dit meegemaakt te hebben) Daarna ben ik weer kapper geworden in Rotterdam en ben daar ook gaan wonen. Wij in 1964 getrouwd en hebben twee kinderen een jongen en een meisje, geen kleinkinderen. Ik ben 30 jaar eigenaar van een kapperbedrijf geweest, op 25 September 1997 (al weer September) gestopt mee werken, had toen precies 40 jaar gewerkt. Ik werk nu bijna 7 jaar niet meer, heerlijk kan het iedereen aanraden! (ik snap niet waar ik vroeger de tijd van daan halen om te werken) Ik ben 21-juni-2003 op de reünie van de school geweest, dat was heel leuk. Ik kende maar weinig mensen maar ik heb wel een paar klasgenoten uit de eerste klas ontmoet. Geert Knook die herkende ik niet, Piet Verhagen en Adriaan de Vos deze herkende ik nog van mijn klassenfoto, niets veranderd, oké ja ouder. Ik weet niet veel meer van mijn schooltijd, wie kan mij helpen met herinneringen op te halen uit deze periode? Kom op schoolgenoten laat eens wat van jullie horen, wie?

Julianaschool, 1949

Ik ben in november 1964 als onderwijzer aan deze school begonnen in klas 3.

Ik ben in november 1964 als onderwijzer aan deze school begonnen in klas 3. Dhr. Davids was schoolhoofd. Verder was er dhr. Jonker, dhr. Van Oostenbrugge, juf Klomp en juf Groeneveld. Daar ben ik mee getrouwd. In 1970 ben ik overgestapt naar de MULO/Mavo in Fijnaart

Julianaschool, 1964

?