juliana van stolbergschool

juliana van stolberglaan in Rotterdam, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van juliana van stolbergschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

juliana van stolbergschool foto

Op juliana van stolbergschool vind je 21 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zou het erg leuk vinden om te weten hoe het met mijn klasgenoten is.

Ik zou het erg leuk vinden om te weten hoe het met mijn klasgenoten is. We zijn in de 6de klas (meester Lolkema)naar de film geweest : who's that girl van madonna . Als je hier ook bij was , stuur me dan een mailtje.

juliana van stolbergschool, 1982

Ik herinner me vrij weinig van m'n jeugd, en dat vind ik heel jammer.

Ik herinner me vrij weinig van m'n jeugd, en dat vind ik heel jammer. Ik kan me de zandbak nog vaag herinneren en de buurschool met (gehandicapte?) kindjes. Aan de hand van foto's weet ik nog wel dat Diana de Bruin m'n beste vriendin was. Ik kan me ook de schoolmusical nog goed herinneren. Met Meester Lolkema heb ik nog steeds wat contact. Ik ben benieuwd wat er van de anderen is terecht gekomen.

juliana van stolbergschool, 1980

Ik herinner mij nog veel leerkrachten.

Ik herinner mij nog veel leerkrachten...juf Dikke van de kleuterschool die vaak het liedje zong "de bromvlieg" Juf Renes die in mijn kinderogen in een hele dure wijk woonde(?)en zo ontzettend streng was. Meester Cieremans die bij spontane kwaadheid een knalrood hoofd kreeg. Meester Krikke die zo waanzinnig goed voor kon lezen met name over een kikker. Toen nog net geklede directeuren zoals Hr. Knoester. En tja over de leerlingen.... Ik speelde veel met Nelly Plaizier en Marianne Brabers In ieder geval een tijd met leuke tijden.

juliana van stolbergschool, 1970

?