juliana van stolbergschool

stadsring amersfoort in Amersfoort, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk de volledige pagina van juliana van stolbergschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

juliana van stolbergschool foto

Op juliana van stolbergschool vind je 6 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke herinneringen heb ik aan deze school.

Leuke herinneringen heb ik aan deze school. Favoriete leraren waren Kamans en van der Kuy? en tekenleraar van Houten. Geschiedenis en Frans van juffrouw De Haan en gym van juf Mien van der Ende Meisjes die ik me herinner waren Licky Leenaerts, en Ingrid van Veen, en uit Anke Jeths. Stiekum roken in het fietsenhok deed ik met Mariebeth Nix, Rietje Rasch, Dineke van de Ven

juliana van stolbergschool, 1963

Wie herrinnert zich niet onze spetters van toen: Kamans en van der Kuy??En juffrouw Meursing? Op zaterdagochtend uit het raam hangen en lonken naar de voorbijkomende militairen!!.

Wie herrinnert zich niet onze spetters van toen: Kamans en van der Kuy??En juffrouw Meursing? Op zaterdagochtend uit het raam hangen en lonken naar de voorbijkomende militairen!!

juliana van stolbergschool, 1960

wat dacht je van ontsnappen in de pauzes naar het snoepwinkeltje, roken in het fietsenhok,sporten met Schaap, Frans van de Haan en zingen met Jansen?? Mijn zusje, Mariebeth zat ook op de van Stolberh.

wat dacht je van ontsnappen in de pauzes naar het snoepwinkeltje, roken in het fietsenhok,sporten met Schaap, Frans van de Haan en zingen met Jansen?? Mijn zusje, Mariebeth zat ook op de van Stolberh

juliana van stolbergschool, 1964

?