juliana van stolbergschool

stadsring amersfoort in Amersfoort, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk het volledige profiel van juliana van stolbergschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 51

Op juliana van stolbergschool vind je 6 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 47

Leuke herinneringen heb ik aan...

Leuke herinneringen heb ik aan deze school. Favoriete leraren waren Kamans en van der Kuy? en tekenleraar van Houten. Geschiedenis en Frans van juffrouw De Haan en gym van juf Mien van der Ende Meisjes die ik me herinner waren Licky Leenaerts, en Ingrid van Veen, en uit Anke Jeths. Stiekum roken in het fietsenhok deed ik met Mariebeth Nix, Rietje Rasch, Dineke van de Ven

2004, Deleted

Wie herrinnert zich niet onze ...

Wie herrinnert zich niet onze spetters van toen: Kamans en van der Kuy??En juffrouw Meursing? Op zaterdagochtend uit het raam hangen en lonken naar de voorbijkomende militairen!!

2004, Deleted

wat dacht je van ontsnappen in...

wat dacht je van ontsnappen in de pauzes naar het snoepwinkeltje, roken in het fietsenhok,sporten met Schaap, Frans van de Haan en zingen met Jansen?? Mijn zusje, Mariebeth zat ook op de van Stolberh

2004, Deleted
?