Juliana van Stolberg Mavo

Boddenkampsingel in Enschede, ( Toon op kaart )

536 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Juliana van Stolberg Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Juliana van Stolberg Mavo foto

Op Juliana van Stolberg Mavo vind je 48 klassenfoto’s en 536 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zat op de Juliana van Stolberg Mulo.

Zat op de Juliana van Stolberg Mulo. In 1964 in de Zeggeltschool en van 1965 tot 1969 aan de Boddenkampsingel. Directeur: J.A. van Teijens. Leraren: Busink, Froelich, Kuiper, van leeuwen, vd Valk, Ludden, Kroes en natuurlijk Dekker.

Juliana van Stolberg Mavo, 1964

Schoolkrant "de Bruller" 1968, en een intervieuw met Golden Earring.

Schoolkrant "de Bruller" 1968, en een intervieuw met Golden Earring.(zie foto's) elke ochtend met Koos Versteeg op de fiets naar school. En 3 maal per week athletiek met Bert van Delden.

Juliana van Stolberg Mavo, 1964

Na een nogal dramatisch verlopen jaar op 't Kottenpark, verhuisd naar deze school.

Na een nogal dramatisch verlopen jaar op 't Kottenpark, verhuisd naar deze school. Mijn beste vriendinnetje werd Erika. Wat een pret hebben we gehad bijvoorbeeld op schoolreis naar Brecklenkamp toen we een tandem hadden gehuurd met... En de jongens met de drive-in. Maar ook, ziekmelden in de kleine pauze bij dhr. vd Valk zodat je geen briefje van thuis hoefde in te leveren en dus alle vrijheid van de wereld had. Of doen wie er het eerste de klas werd uitgestuurd bij Mw. Holtkamp.

Juliana van Stolberg Mavo, 1981

?