Juliana van Stolberg

Looksingel 20 in Den Hoorn, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Juliana van Stolberg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Juliana van Stolberg foto

Op Juliana van Stolberg vind je 19 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik was bevriend met Jonneke Lekkerkerk.

Ik was bevriend met Jonneke Lekkerkerk. Ging ook wel om met Jolanda v/d Windt en Joke Bos. Met gemengde gevoelens denk ik hieraan terug, want ik ben behoorlijk gepest, voor mijn gevoel. Maar hier ben ik wel overheen gegroeid. 16 jaar getrouwd en we hebben 2 kinderen van 13 en 9 jaar. We wonen in Vlaardingen.

Juliana van Stolberg, 1968

nostalgie.

nostalgie.nog met een kroontjes pen geschreven met rechts boven je tafeltje de inktpot.later kwam de bruynzeel pen.In de eerste klas op mijn broek gehad van juf Rook, in mijn ogen toen al 150 jaar oud. Verliefd geweest op juf Vonk een erg lieve lerares.Elke maandag een duppie mee gekregen voor het negertje wat dan met zijn koppie dankjewel zei. Heeft geloof ik tot nu toe niets ge-holpen Meester van de Wiel met zijn verhalen over de oorlog en met zijn schoonschrijven.op en neer op en neer. Mooi schrijven kan ik nog steeds niet,blij dat ik een p.c. heb. O ja mijn vader was bij de pliesie, ik mocht nooit op de stoep fietsen,dit moest er even uit. Mijn eerste kus aan Anneke Reedijk gegeven,wat was ik verliefd,kan je je nu toch niet voorstellen. Beste vriend was Henkie van Woerden. Veel kattekwaad uitgehaald,appels jatten,ruitje tikken op afstand met de luchtbuks op ramen schieten en met lekkere vette klei tegen ramen gooien totdat!!!!we klei gooiden tegen glas in lood wat dus spontaan ver doorbuigde.Mijnheer Renses naar buiten,ik een paar oorvijgen en naar de pliesie(mijn vader) 3 weken niet kunnen zitten. Later uit Henkies vader zijn schuur knalgele verf gejat en bij Renses in zijn steeg op de grond met koeieletters gekalkt---Renses is een grote XXX(zelf invullen) Verder een leuke tijd gehad. Heel veel Groeten Henk Warnaar

Juliana van Stolberg, 1970

lekker voetballen met peet kemp en dick rodenburg en walter kuis.

lekker voetballen met peet kemp en dick rodenburg en walter kuis

Juliana van Stolberg, 1966

?