Juliana van Stolberg

Van den Berghlaan 74 in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

292 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Juliana van Stolberg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Juliana van Stolberg foto

Op Juliana van Stolberg vind je 55 klassenfoto’s en 292 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb met veel plezier op deze school gezeten.

Ik heb met veel plezier op deze school gezeten. Met Saskia, Marja, Thea, Gerrie B., Gerrie vd W. en nog veel meer anderen. Wij woonden bij elkaar in de buurt dus na schooltijd zochten wij elkaar ook op. Ik vond het vreselijk dat ik in de 4e klas verhuisde en van deze school af moest. Juffrouw Oudekerk, Meester Stroes en Meester Boelema kan ik mij nog goed herinneren.

Juliana van Stolberg, 1960

en wie weet nog van de onzachte aanraking met de hand van Jansen (ring) ; het geslijm van Meeldijk met de meiden en het gekreun van het orgeltje van Polderman.

en wie weet nog van de onzachte aanraking met de hand van Jansen (ring) ; het geslijm van Meeldijk met de meiden en het gekreun van het orgeltje van Polderman.

Juliana van Stolberg, 1959

laatste groep 3 Leuke klas jammer dat ik zo snel weg moest:namen Freek de bruin (mijn eerste school(liefde)vriendje),Judith Knibbe, Soraya enz.

laatste groep 3 Leuke klas jammer dat ik zo snel weg moest:namen Freek de bruin (mijn eerste school(liefde)vriendje),Judith Knibbe, Soraya enz

Juliana van Stolberg, 1985