Juffrouw van Soldt kleuterschool

Eusebius singel/rietgrachtstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

67 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Juffrouw van Soldt kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 67

Op Juffrouw van Soldt kleuterschool vind je 17 klassenfoto’s en 67 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 49

Juffrouwen uit die tijd, mevro...

Juffrouwen uit die tijd, mevrouw Koster, juffrouw Span, juffrouw Zwiers(trouwde tijdens mijnkleuterschooltijd). Mede leerlingen, paula van Dam, Anke Holwerda, en natuurlijk 'ons'mongooltje Jantje Ruller(zoon van dokter Ruller.

2003, petra

tja, niet zozeer favoriet, wan...

tja, niet zozeer favoriet, want we pestten altijd Jantje Ruller, hij huilde altijd zo leuk als je hem vol zand gooide, mijn vriendin Ciska van Holland die van juffrouw Zwiers op ligadozen moest lopen omdat ze altijd haar schoenen uitdeed, haar schoenen werden dan boven in de boom gehangen, ze deden haar pijn, later bleek ze jeugd reuma te hebben!! Wel favoriet, de poppenkast: met z'n allen roepen om Jan Klaasen in de gang, de echte werkjes die je mocht(moest) maken zittend in rijen opgesteld met de schoolbankjes. De kring en de verhalen die voorgelezen werden. Verder vond ik het een erg strenge kleuterschool, je moeder moest direkt weg als je binnen was, je jas ophangen en bezig gaan! Het rook er altijd vreemd. Toch was juffrouw Zwiers aardig, met haar grote bril op de neus. Ik heb nog een klassefoto, ik zal die nog eens opdiepen en plaatsen. Leuk!!

2003, j

Ik weet er niet veel meer van....

Ik weet er niet veel meer van. Wel dat we een keer een kleur moesten raden en dat ik het goed had (paars)

2003, Deleted
?