Jozefschool

Zandbergen 2 in Medemblik, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jozefschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 105

Op Jozefschool vind je 3 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 54

Ik heb onwijs veel goede herin...

Ik heb onwijs veel goede herinneringen..Inderdaad óók fraters Vulkers (of hoe je het ook schrijft). Ik zie namen staan...Bas de Winter...haha..weet je nog dat we ABBA nadeden? Verder waren mijn jeugdvriendinnetjes, Erika Spil, Yvonne Maret en Carina Haakman. We speelden wat af!

2002, Sandra

de Koet...

de Koet

2003, jacco

In 1971 kwam ik in tweede klas...

In 1971 kwam ik in tweede klas van meester Hollander (rene) samen met mijn tweelingbroer Ronald. We hadden in mijn herinneringen een gezellige klas. Hellen van der Wal, Ellen Kroezen, Marian Pronk en dan verliefd zijn op Edward Visser.... Juffrouw Ranzijn (niet echt leuk) is later geloof ik geëmigreerd... Handwerkles van zuster Helenne. In de zesde klas viel juffrouw Bartelink wel eens in. In de vakanties fietste ik wel eens samen met een vriendin naar haar huis, want ze had zo een grote boerderij. Later kwam er nog "verjonging" op school Meester Hans, net afgestudeerd kwam het team versterken. Vooral muziekles van hem vonden we geweldig.

2003, Marjon
?