Jozef Mulo

Ged. Oude Gracht in Haarlem, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jozef Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jozef Mulo foto

Op Jozef Mulo vind je 0 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Engelse leraar was meneer Bun.

Engelse leraar was meneer Bun. Geschiedenis van Stavenuiter. Utien (Engels), die je kon afzeiken met de opmerking: "Jij wordt nog weleens wat... een fiasco of zo!" Vooral zijn eigen zoon moest het vaak ontgelden. Directeur Van Velzen die mij altijd aansprak met La Garde(doelman)

Jozef Mulo, 1959

Overleven slechts mogelijk door humor en een scherp gevoel voor observatie en adaptievermogen.

Overleven slechts mogelijk door humor en een scherp gevoel voor observatie en adaptievermogen....Kleinschalige school midden in het centrum; directeur Hr van Velzen (bekende vloek: "Onnozele Hals" !) Rookte als de spreekwoordelijke schoorsteen (..tig pakjes Caballero per dag en verstokt HFC supporter), Hr Bun, Hr Kreetz (werd stapelgek), Mevr Kortekaas (stinkbom !!) Hr Ten Broeke, Hr Brinkman (uitvinder van het sarcasme), Hr van Buren (ze zun raisis in zie iest en zets in ze west !), Hr van Mierlo. Hr Utien ("kom jij maar eens effe hier broer..!") Klasgenoten: Ton van Niekerk, Bert Bunschoten, Wigbolt Kruyver, Pim Nederstigt, Mon van Galen, Henk Zandstra, Hans Adema, Hans van Brandenburg, Ed van Buringen, Martin Riegen + iemand met de bijnaam "Palembang".......)

Jozef Mulo, 1964

de rector Utien was niet geliefd.

de rector Utien was niet geliefd...met plaatsvervangende schaamte denk ik nog wel eens terug aan het gejuich dat opging toen hij een hartaanval had gehad. In mijn laatste jaar ging de school samen met de mariamavo in de koningsstraat.

Jozef Mulo, 1967