Jongensschool St. Tharcisius

Holz in Kerkrade, ( Toon op kaart )

106 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jongensschool St. Tharcisius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jongensschool St. Tharcisius foto

Op Jongensschool St. Tharcisius vind je 20 klassenfoto’s en 106 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Helaas kan ik me weinig herinneren van deze schooltijd.

Helaas kan ik me weinig herinneren van deze schooltijd. Ik zie hier namen van leerlingen die me wel iets zeggen. Ik woonde zelf in de flats tegen over de school. Een naam die mij nog iets zegt is Reggie Dörfel of zoiets. Freddie Hummel woonde in dezelfde flat als ik. Toen ik in de 6e klas zat ben ik verhuisd naar de Heilust en kwam ik elke dag met de bus naar school. Volgens mij heb ik bij dhr Engels in de klas gezeten en was deze ook hoofd van de school, weet het niet zeker. Wat ik me ook nog kan herinneren was dat we voor het vormsel een paar dagen weg zijn geweest, mijn vader was toen de buschauffeur. Volgens mij was het ergens in Belgie.

Jongensschool St. Tharcisius, 1968

Ik vermoedt dat het de tharsisiusschool was.

Ik vermoedt dat het de tharsisiusschool was. meester Deurenberg was hoofd der schoolmeester meijs klas 5 meester vd wal klas 4 De familie Op den kamp was goed vertegenwoordigd

Jongensschool St. Tharcisius, 1963

De naam van deze school was RK Basisschool St.

De naam van deze school was RK Basisschool St. Tharcisius Holz. En als ik mij goed herinner: 1e klas: juffrouw Doveren; 2e klas: mevrouw Bemelmans; 3e klas: mevrouw Deurenberg; 4e klas: meester Brouns; 5e klas: meester Meijs; 6e klas: meester Deurenberg.

Jongensschool St. Tharcisius, 1963

?