Jongenschool St. Hubertus

Romeinenstraat of Ons Limburgstraat in Kerkrade, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jongenschool St. Hubertus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jongenschool St. Hubertus foto

Op Jongenschool St. Hubertus vind je 6 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het tegenhouden van de tandartsbus met behulp van de brigadieren.

Het tegenhouden van de tandartsbus met behulp van de brigadieren. Leraren waren onder andere: Diederen, Bours, De Jonge, Reijnders, Hoofdmeester Lendfers, en die ik vergeten ben kunnen jullie aanvullen.

Jongenschool St. Hubertus, 1966

Van de leraren herinner ik me nog Lendfers, Heunen (der stoemel)en Bogaerds.

Van de leraren herinner ik me nog Lendfers, Heunen (der stoemel)en Bogaerds. Voor geinteresseerden heb ik nog een leuke klassefoto (3de klas)

Jongenschool St. Hubertus, 1959

ik zat van 1968 tot 1974 op deze school, maar volgens mij was het de Hubertusschool.

ik zat van 1968 tot 1974 op deze school, maar volgens mij was het de Hubertusschool... maar ik kan me vergissen. ik zat bij meneer Reijnders, juffr. de Jong, meneer Bours (2 keer) meneer Teunissen, meneer Diederen, meneer Hupperts, en in de 6e klas kregen er een paar extra les van Meneer Lendfers. Meneer Lendfers had de uitstraling van een beroepsmilitair en reed in een rode Morris Marina. verder zalik nog eens gaan graven of er iets terugkomt ;-)

Jongenschool St. Hubertus, 1968

?