Jongens Internaat, Kamp 'de Kuil'

Beekbergen in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jongens Internaat, Kamp 'de Kuil', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 11

Op Jongens Internaat, Kamp 'de Kuil' vind je 0 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 9

ik zat in de groep klimop,,we ...

ik zat in de groep klimop,,we voetbalde veel,,we speelde ook een keer tegen de begeleiders op het nieuwe velp,,ik dee de timmermans opleiding en metzelen,,alle groepen werden op geknapt,,zat toen wel met een jonge die ik nog ken richard beeldsnijder die zat in de groep monnikanen,,maar ben heel slecht in namen als ik ze hoor is het van oja die..ik trainde bij beekbergen mee mocht toen niet meer ben ik er door mijn vader afgehaalt om toch bij vitesse te kunnen voetballen en trainen...is er iemand van die tijd ik hoor van jullie zoe leuk zijn....

2006, Deleted

hallo ik ben michael.mulder ik...

hallo ik ben michael.mulder ik ging er over dag heen .ik bleef er niet snachts .en ik zou wel eens willen weten hoe het gaat met etwin baker.gaat hij zat bij de hout af deelig over dag. hij was toen vaak bezig met un gietaar te maaken. dat is hem ook ge leukt haha. het was un tofe goozer.dus laat wat van je hooren .als je dit leest gr michael mulder .

2008, Deleted

ik moet wel zeggen dat ik best...

ik moet wel zeggen dat ik best wel een goeie tijd daar heb gehad. samen met andere jongens die ook als ik uit dieren kwamen van het internaat van kinsbergen.

2008, Deleted
?