Jonge Wieken

voorheen Parkweg in Boekel, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jonge Wieken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jonge Wieken foto

Op Jonge Wieken vind je 2 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ontsnapte kikkers uit de zand/watertafel, boze meester Offermans omdat wij alleen maar het couplet van een lied konden onthouden, gekke meester Wassenberg, met z'n allen prikkies halen, kneuterige kinderfeestjes, zenuwen voor de musical in "de zesde klas"

Ontsnapte kikkers uit de zand/watertafel, boze meester Offermans omdat wij alleen maar het couplet van een lied konden onthouden, gekke meester Wassenberg, met z'n allen prikkies halen, kneuterige kinderfeestjes, zenuwen voor de musical in "de zesde klas", natuurlijk het leuke schoolkamp met een bezoekje aan een stinkende waterzuiveringsfabriek (heel interessant waren de condooms en de maandverbandjes tussen de drollen), alle meiden die verliefd waren op Wilco, alle jongens die verliefd waren op Diana, Koen met een schaar in zijn voorhoofd en nog veel, veel meer! Wie zijn jeugdsentiment met mij wil delen kan mailen naar: wdew apestaartje planet punt nl (emailadres mag niet dus doe ik het ff zo).

Jonge Wieken, 1978

Knikkeren en vechten met de boeren.

Knikkeren en vechten met de boeren.

Jonge Wieken, 1976

weinig de musical is erg leuk geweest en de leraren waren goed.

weinig de musical is erg leuk geweest en de leraren waren goed.

Jonge Wieken, 1985

?