Joke Smit College (Amsterdam College)

Sara Burgerhartstraat 1 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

33 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Joke Smit College (Amsterdam College), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Joke Smit College (Amsterdam College) foto

Op Joke Smit College (Amsterdam College) vind je 1 klassenfoto’s en 33 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier alleen maar even mijn Havo gehaald.

Hier alleen maar even mijn Havo gehaald. Weinig contact met klasgenoten, behalve dan met Jonathan Arlee!!

Joke Smit College (Amsterda..., 1993

Ik heb op deze school de INTAS gedaan.

Ik heb op deze school de INTAS gedaan.Ik zat toen in de klas bij Paul vd. Pol.Mijn vriendin was/is Brenda Kenter. Verder zaten Cindy, Ingrid Marlies Kim Meredith Bianca in mijn klas. Het was een gezellig jaartje.

Joke Smit College (Amsterda..., 1989

dit was mijn eerste school toen ik naar nederland kwam uit marokko, hier heb ik nederlands geleerd was een heel gezellige school, de leerkracht heten Jos ,en enige namen van leerlingen , was Malika,Mohamed, Toufek, die waren er ook voor nederlands telere

dit was mijn eerste school toen ik naar nederland kwam uit marokko, hier heb ik nederlands geleerd was een heel gezellige school, de leerkracht heten Jos ,en enige namen van leerlingen , was Malika,Mohamed, Toufek, die waren er ook voor nederlands teleren . mischien hoor ik nog eens wat van hun,,ik heb vast werk bij een deelraad in het restaurant, en dat vind ik erg leuk groetjes fatima.

Joke Smit College (Amsterda..., 1993

?