Johannes van Oisterwijk

beukendreef 1 in Oisterwijk, ( Toon op kaart )

213 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johannes van Oisterwijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Johannes van Oisterwijk foto

Op Johannes van Oisterwijk vind je 71 klassenfoto’s en 213 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hardstikke leuke tijd op de JVO.

Hardstikke leuke tijd op de JVO. Jammer dat ze de school gesloopt hebben. We hebben vooral veel gevoetbald met tennisballen tijdens het speelkwartier en na school. Mijn leraren waren oa: Buckens, de Vries, Nouwens, de Jong. Medeleerlingen: Patrick Potters, Johan Verwey, Eduard Kain, Gebbin Langeslag, Ronnie van Laarhoven, Ton vd Oetelaar, Ad Patat, Marion, Hilde, Saskia, etc etc

Johannes van Oisterwijk, 1977

Vanaf de kleuterschool op gezeten( zie klassenfoto).

Vanaf de kleuterschool op gezeten( zie klassenfoto). Moest helaas het laatste jaar naar een andere school i.v.m. verhuizing. (Joycef apestaart zonnet punt nl)

Johannes van Oisterwijk, 1980

In de eerste tot en met de derde kla s zat ik bij meester Jansen, daarna bij meester de Vries (toen zijn we verhuisd naar de Beukendreef, scheelde mij een half uur lopen) bij wie ik in de vijfde zat weet ik niet meer maar in de zesde bij meneer Buckens.

In de eerste tot en met de derde kla s zat ik bij meester Jansen, daarna bij meester de Vries (toen zijn we verhuisd naar de Beukendreef, scheelde mij een half uur lopen) bij wie ik in de vijfde zat weet ik niet meer maar in de zesde bij meneer Buckens. Medeleerlingen o.a.Henry Kruitwagen, Rob de Kanter, Eric Buckens, Robert Hoofs, Josje van Dun, afijn kijk maar op de foto

Johannes van Oisterwijk, 1967

?