Johannes van Oisterwijk

beukendreef 1 in Oisterwijk, ( Toon op kaart )

212 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Johannes van Oisterwijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 71
  • Schoolgenoten 212

Op Johannes van Oisterwijk vind je 71 klassenfoto’s en 212 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 99

Hardstikke leuke tijd op de JV...

Hardstikke leuke tijd op de JVO. Jammer dat ze de school gesloopt hebben. We hebben vooral veel gevoetbald met tennisballen tijdens het speelkwartier en na school. Mijn leraren waren oa: Buckens, de Vries, Nouwens, de Jong. Medeleerlingen: Patrick Potters, Johan Verwey, Eduard Kain, Gebbin Langeslag, Ronnie van Laarhoven, Ton vd Oetelaar, Ad Patat, Marion, Hilde, Saskia, etc etc

2002, Deleted

Vanaf de kleuterschool op geze...

Vanaf de kleuterschool op gezeten( zie klassenfoto). Moest helaas het laatste jaar naar een andere school i.v.m. verhuizing. (Joycef apestaart zonnet punt nl)

2003, Joyce

In de eerste tot en met de der...

In de eerste tot en met de derde kla s zat ik bij meester Jansen, daarna bij meester de Vries (toen zijn we verhuisd naar de Beukendreef, scheelde mij een half uur lopen) bij wie ik in de vijfde zat weet ik niet meer maar in de zesde bij meneer Buckens. Medeleerlingen o.a.Henry Kruitwagen, Rob de Kanter, Eric Buckens, Robert Hoofs, Josje van Dun, afijn kijk maar op de foto

2003, Deleted
?